Søg
Close this search box.

Nestaan Nordic A/S

Vi er nu Nestaan Nordic

UNITED FOAM_logo på blå baggrund

Har du brug for et produkt med høj isoleringsgrad, til overfladebeskyttelse i din produktion eller formstøbning af emner? Så er du landet det rigtige sted.

PUR-skum

PUR-skum er et af de mest effektive isoleringsmaterialer på markedet. Det kan bruges til alt fra isolering af fjernvarmerør til madrasser og hynder i møbelbranchen.

Elastomer

Elastomer bruges blandt andet til formstøbning af hjul, belægning på valser, til transportudstyr og offshore. Elastomer er kendetegnet ved at være fleksibelt og slidstærkt. Få vores råd og vejledning til elastomer her.

Polyurea

Har du brug for et fleksibelt og slidstærkt materiale, der kan beskytte underlag og overflader i dit produktionsmiljø? Så er polyurea det smarte valg. Få et skræddersyet produkt og vejledning i materialet hos os.

Kvinde i laboratorie
Hvad får du

Råd og vejledning før, under og efter levering

Vi er mere end bare en leverandør af hyldevarer. For os handler det om at skabe det bedst mulige resultat for dig. Derfor får du indledende rådgivning, justering af produktet undervejs for at matche dine behov og vejledning i maskinbrug efter levering.

Anvendelsesmuligheder

Vi producerer tre forskellige produkter, der alle har forskellige anvendelsemuligheder. Herunder kan du læse mere om, hvilket produkt, der passer til dit projekt. Du er også velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Isolering

PUR-skum kan benyttes til en lang række isoleringsopgaver inden for for eksempel industribranchen, byggebranchen og landbruget.

Gulve

Er din virksomhed på udkig efter et gulv, der er holdbart i et hårdt miljø? Så skal du overveje et polyurethan-gulv. Det er et utroligt slidstærkt og elastisk materiale, der egner sig fantastisk som underlag, for eksempel i industrivirksomheder.

Maritim

De hårde vind- og vejrforhold på vandet kræver ekstremt slidstærke materialer. Polyurea er et oplagt valg, hvis du skal bruge et hårdfør produkt, der kan modstå livet til søs.

Landbrug

Det typiske miljø i en stald er hårdt og krævende. Derfor har vi udviklet en speciel polyurea, der er skridsikker og nem at rengøre. Det gør hverdagen i stalden meget nemmere.

Specialløsninger

Hvis du har en god idé, kan vi sikkert hjælpe med at realisere den. Der findes nemlig et utal af muligheder, som polyuretan kan bruges til.

Vidste du, at

Vi forhandler Graco-maskiner til alle formål

Vi forhandler Graco-maskiner af højeste kvalitet, og vi står også til rådighed, når den skal serviceres. Vi er utrolig fleksible i forhold til servicering og reparation, fordi vi ved, at tid er en af dine vigtigste ressourcer. Hvis der opstår problemer med en maskine, er vi selvfølgelig også klar til at yde den nødvendige support. 

Graco-maskiner

Vi forhandler alle typer Graco-maskiner, som bruges i PUR-industrien. For at løse PUR-opgaver bedst muligt, kræver det den helt rigtige maskine - en Graco-maskine.

Reservedele og tilbehør til Graco-maskiner

Vores store ekspertise indenfor Graco-maskiner sikrer dig præcis det tilbehør, der skal til, for at løse netop din opgave.

Instagram

Vi er på Instagram

Har du spørgsmål?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et projekt, vi skal hjælpe dig i mål med, eller et spørgsmål om PUR-skum, elastomer eller polyurea? Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning eller en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.